00:48
0

October 22, 2013
0
R de la RevoluțieMinistrul de Interne Radu Stroe a dat ordin de zi pe unitate: protestele ilegale să inceteze, altfel vom apela la alte Metode!  Azi vor să atace Pungeștiul cu alte METODE. Anul acesta, decembrie are 5 marți, 5 duminici si 5 zile de luni. Aceasta se întâmplă o dată la 824 de ani. Chinezii îi spun “SACUL CU BANI” noi însă putem să-i spunem SACUL cu Aur! Pe 5 decembrie vom lupta!
PONTA SFIDEAZĂ DIN NOU POPORUL! STATUL POLIŢIENESC AMENINŢĂ! RĂSPUNSUL ŞI SOLUŢIA LA ACEASTĂ SITUAŢIE NU POATE FI DAT DOAR ÎN STRADĂ! NE TREBUIE REPREZENTARE LEGALĂ!
R de la Revoluție1. Ministrul de Interne Radu Stroe face primii paşi pentru instaurarea statului represiv. Intr-o intalnire de urgenţă, organizată in această dimineaţă la sediul MAI, Stroe a dat ordin de zi pe unitate: protestele ilegale să inceteze, altfel vom apela la alte metode! În opinia lui şi a mafiei guvernamentale, TOATE protestele sunt ilegale.
Amenzile au început DEJA să curgă. Jandarmeria a primi ordin să discute cu organizatorii de mitinguri ca aceştia să ceară autorizaţie. Dacă vor cere, EVIDENT CĂ NU LE-O VA DA NIMENI. Şi atunci vom fi iar declaraţi “ilegali”. ŞI INTERZIŞI.
2: În ciuda tuturor protestelor, Ponta a declarat azi în SUA: Chevron NU se va retrage din România. Guvernul continuă explorările de gaze neconvenţionale.
R de la Revoluție3: Ponta, către investitorii americani: România are potenţial nevalorificat, suntem guvern pro-business. În traducere liberă, adică PRO distrugerea României, PRO exterminarea românilor.
4. Foştii torţionari ai regimului comunist au început să primeascu neînceperea urmăririi penale. Asta deoarece foştii torţionari sunt protejaţi de actualii politicieni, care sunt şi ei ALŢI TORŢIONARI. Pur şi simplu au alte metode şi alte mijloace, adaptate timpurilor în care trăim, dar înţelegeţi că urmăresc axact acelaşi scop: EXTERMINAREA ROMÂNILOR.
5: Din păcate, trebuie să înţeleagă toată lumea că nu ne putem salva doar prin proteste. Mai mult, protestele au toate şansele să se sfârşească tragic, cu instigatori şi represalii ulterioare, aşa cum s-a şi anunţat, ca o ameninţare directă.
R de la RevoluțieLa orice reacţie a cuiva care este revoltat peste măsură, statul represiv VA RĂSPUNDE ÎNZECIT. Iar dacă nu reacţionează nimeni, vor înscena ceva cu instigatori, şi tot vor interveni în forţă pentru oprirea manifestaţiilor. Cine a ieşit în 2012 ştie exact la ce mă refer. Istoria se repetă.
După cum vedeţi, ca de obicei, politicienii au început cu tacticile securiste diversioniste, şi nu se vor mai opri. Aţi văzut şi amenintările lui Ponta, şi ale lui Radu Stroe. Cu o mână de diversionişti, prin intermediul manipulării televiziunilor ne-au stricat deja imaginea publică a protestelor, au găsit un pretins motiv, un pretext, şi se pregătesc să intervină în forţă. Şi aceştia sunt TOT AI LOR, cum era cu “ultraşii” din 2012, care erau majoritatea TRIMIŞI DE EI.

R de la Revoluție6: Globalizarea corporatistă a înghițit țări, a șters de pe hartă comunități, a distrus destine, totul în numele profitului necondiționat și al înavuțirii nemăsurate a celor ce o propăvăduiesc.” Acum, România e pe cale să aibă aceiaşi soartă! E simplu să găseşti o scuză în asta, însă de fapt, NU suntem victime. În realitate, totul se face CU ACORDUL NOSTRU TACIT. Dacă noi nu ne-am da acceptul, dacă nu am tolera toate aceste lucruri, ele nu ar fi posibile. E timpul să încetăm să le mai tolerăm, şi să îi mobilizăm şi pe alţii!
Singura modalitate de a ajunge să schimbăm ceva în societatea actuală e să preluăm puterea şi să facem ca lucrurile să se întâmple! Cum putem face asta? Creăm o mişcare de conştiinţă şi un partid politic în acelaşi timp. O mişcare şi un partid care să fie cu adevărat ale noastre şi în slujba noastră.
R de la RevoluțieAdică exact ceea ce nu există acum, şi nu a existat până acum! Cunosc tot ce există, inclusiv partide în formare, de care ştiu doar eu şi încă câţiva!! Concret, nimic nu e pentru noi, într-un fel sau altul. Despre cei care se află la guvernare cred că nu e cazul să mai adaug nimic. Deci:
7: Nu merge doar să facem ONG-uri sau asociaţii. Mafia politică le are pe ale ei, de faţadă. Iar restul sunt faţă de autoritatea statului încadrate veşnic în tiparul de onorific şi consultativ. Adică nu înseamnă nimic şi nu influenţează cu nimic actul de guvernare. În rest, orice idei, planuri, sugestii, propuneri, oricât de bune şi de frumoase ar fi -şi sunt multe- nu pot funcţiona, dacă nu are CINE să le aplice. De aceea, noi trebuie să ajungem în poziţia instituţională din care să le putem aplica.
Motto: „Îmi pare rău că trebuie să v-o spun, dar acest pământ e prea frumos şi prea bogat ca să-l puteţi păstra fără luptă. Vi-l vor lua!” (Jean-Marie Le Pen, om politic francez, în atenţia poporului român)
R de la Revoluție8: Degeaba îi rogi din stradă pe politicienii hoţi şi mincinoşi să nu mai fie hoţi şi mincinoşi. Ei au demonstrat clar că sunt în slujba lor, NU a noastră. Mai concret, în slujba unor interese străine, pe spinarea noastră. Iar asta nu o să se schimbe, şi de aceea trebuiesc ei schimbaţi. Nu putem să îi constrângem – nu prea avem cum în situaţia actuală. Odată nu mai transmite nici o televiziune nimic, şi e gata totul. Sa mai întâmplat deja!
9: Dacă doar protestăm în stradă şi NU avem partid, indiferent cât de mulţi am ieşi şi indiferent ce am cere, vom fi inevitabil FOLOSIŢI DE ALTE PARTIDE. Amintiţi-vă: dăm jos guvernul Boc, vine guvernul Ungureanu. Dăm jos guvernul Ungureanu, vine guvernul Ponta. Dăm jos guvernul Ponta, vine guvernul X, care face EXACT ACELEAŞI LUCRURI. Ca atare, trebuie să rezolvăm marea problemă “îi dăm jos pe ăştia şi pe cine punem?”.
R de la Revoluție10: Aşadar: Democraţie reprezentativă – DECID EI PENTRU NOI. Democraţie participativă- DECIDEM NOI PENTRU NOI. Asta e singura soluţie. Şi trebuie să luptăm pentru ea. Merită, pentru că e singura noastră şansă.
11: Nu vă închipuiţi că nu vor trece proiectul Roşia Montană prin parlament doar pt că am ieşit noi în stradă! Ştiu exact cum gândesc, şi ce aşteaptă!! Aşteaptă să vină frigul, să dea zăpada şi să nu mai poată ieşi din casă atât de mulţi oameni, atât de uşor. Atunci vor să îl treacă. Să vedem câţi o să mai vină pe frig. Noi am stat în iarna lui 2012 şi la minus 20 de grade, am stat şi noaptea până ne-au degerat mâinile pe lancile de la steaguri, strigând “Frigul şi gerul arată caracterul!”, dar nu eram decât o mână de oameni! Mai veneau câţiva după masă şi până în ora zece seara dacă mai eram 30 de oameni!!Motto: „Îmi pare rău că trebuie să v-o spun, dar acest pământ e prea frumos şi prea bogat ca să-l puteţi păstra fără luptă. Vi-l vor lua!” (Jean-Marie Le Pen, om politic francez, în atenţia poporului român)Plus că la proteste practic nu facem decât să ne rugăm de ei! DE CINE SĂ NE TOT RUGĂM? Şi de ce?
R de la RevoluțieTrebuie daţi jos toţi, traşi la răspundere în mod legal şi puşi alţii! Oameni cinstiţi şi capabili din popor, care să ne reprezinte şi să ne slujească cu adevărat. Sunt destui dintre aceştia!
De aceea, am spus-o şi o mai spun: singura soluţie e cea legală. Şi e foarte simplă, am descris totul în detaliu pe site. Aştept reacţiile şi comentariile voastre. ŞI TRECEM LA FAPTE!




Cristian Teodorescu
Dac liber
Slujitor al Poporului Român

0 commenti:

Posta un commento