10:34
0



BETI ZILNIC LIMONADA CU APA! E FOARTE BINE DACA SE ADAUGA O LINGURITA DE BICARBONAT.

Lamaia (Citrus limonum Risso, Citrus limon (L) Burm, Citrus medica) este un produs miraculos pentru a ucide celulele canceroase. 

Este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia. 

De ce nu am aflat de asta? 

Fiindca exista organizatii interesate sa gaseasca o versiune sintetica, care sa le permita sa obtina castiguri fabuloase. 

Asa ca, de acum inainte poti sa ajuti un prieten care are nevoie, poti sa te ajuti pe tine si familia ta spunandu-le ca este favorabil sa bea lamaie cu bicarbonat ca sa previna boala. 

Gustul este agreabil si bineinteles nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Si daca ai posibilitatea, planteaza un lamai (copac) in curtea sau in gradina ta, sau cumpara unul si tine-l in casa. Toate partile sunt utile. 

Prima data cand vrei sa bei un suc la o cafenea, cere-l din lamaie naturala, fara conservanti, nu sucuri imbuteliate care toate continu E-uri conservanti chimicale. 

Cate persoane mor in timp ce acest secret a fost pastrat ca sa nu puna in pericol profiturile multimilionare ale marilor corporatii? 

Asa cum se stie lamaiul arbore este mic. Nu ocupa mult loc, este cunoscut cu numele de limonero, lamai, lima. 

Fructul este un citric. Pulpa se poate manca ca atare sau se foloseste in mod normal la bauturi, serbet, dulciuri. 

Interesul pentru aceasta planta se datoreaza puternicelor sale efecte anti-cancerigene. Desi i se atribuie mult mai multe proprietati, cea mai interesanta este aceea de a avea efect asupra chisturilor si tumorilor. 

Aceasta planta este un remediu impotriva cancerului verificata in toate felurile de cancer. 

Bicarbonatul schimba PH-ul corpului, si se afirma ca este de mare folos in toate felurile de cance.

Este considerat ca un agent anti-microbian cu spectru larg impotriva infectiilor bacteriene si ciupercilor care traiesc in mediu acid, dar adaugand bicarbonatul in limonada se schimba PH-ul organismului;

Este eficient impotriva parazitilor interni, viermilor, regleaza tensiunea arteriala mare si este antidepresiv, combate tensiunea si tulburarile nervoase. 

Sursa acestei informatii este fascinanta.

Provine de la cei mai mari fabricanti de medicamente din lume, care afirma ca dupa mai mult de 20 probe de laborator, realizate incepand din 1970 frotiurile au aratat ca distruge celulele maligne in 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, de san, de prostata, de plaman, de pancreas.

Componentele acestui arbore au demonstrat ca actioneaza de 10.000 ori mai bine incetinind cresterea celulelor canceroase ca si produsul Adriamycin, un drog chimioterapeutic, folosit in mod uzual. 

Si ce este inca si mai uimitor:

acest tip de terapie cu extras de lamaie si bicarbonat, distruge doar celulele maligne de cancer, neafectand celulele sanatoase. 

Proprietatile: 

Lamaia are efect antiseptic, antiinflamator, iar frunzele de lamaie au proprietatea de a scadea febra.

Lamaia mentine un tonus intestinal crescut imbunatatind digestia, si de asemenea previne cancerul de colon datorita cantitatii ridicate de vitamina C.

Lamaia este recomandata si pentru frumusete, cercetatorii spunand ca vitamina C are efect pozitiv asupra imbatranirii tenului (incetinindu-i procesul). 

Lamaia este folosita in curele de slabire

Se pare ca un pahar de apa calda cu zeama de la o lamaie pe stomacul gol dimineata poate face minuni prin intensificarea activitatii tubului digestiv si la inceperea arderilor celulare, astfel organismul devenind activ de dimineata. 

Lamaia vindeca acneea prin cantitatea de vitamina C, amelioreaza anxietatea, calmeaza febra (un pahar de apa calda cu o lingura de miere si zeama de la o lamaie), vindeca eczemele, inlatura oboseala, improspateaza respiratia si protejeaza stomacul. 

-lamaia nu slabeste inima, ci mai degraba o ajuta prin acidul citric;

-sucul de lamaie imbunatateste digestia;

-lamaile accelereaza metabolismul, contribuind la regenerarea celulara;

-lamaia intareste sistemul imunitar datorita cantitatii de vitamina C;

Coaja de lamaie contine vitamina P, buna pentru vasele de sange. Din pacate insa coaja de lamaie, cat si cea de portocala pot fi pastrate doar cu conservanti E231 si E232, a caror efect este daunator asupra corpului uman, acesti aditivi fiind suspectati ca fiind cancerigeni.

Copacul de lamai creste in zone calde, iar daca se intampla sa inghete, lamaiul este foarte sensibil si se usuca repede. 

Fructele de lamai cresc tot timpul anului.

Este posibil chiar un copac sa aiba flori, fructe verzi si fructe coapte (eu am vazut de multe ori acest fenomen in Grecia). 

Se poate creste si in Romania un copac de lamai, dar la dimensiuni mult mai reduse, doar in casa, la caldura si lumina soarelui, si cu un sol umed.

Copacul real este de marimea unui mar, si este de obicei incarcat cu fructe.

0 commenti:

Posta un commento